fbpx

Veruj u sebe

Najčešća
pitanja

Imamo odlične odgovore

Najčešća pitanja

Započinjanje saradnje sa nama je jednostavno! Možete nas kontaktirati putem obrasca na našoj kontakt stranici ili pozivom na naš broj telefona. Naš tim će vas brzo kontaktirati kako bismo razgovarali o vašim potrebama, ciljevima i pružili vam detaljnije informacije o našim uslugama.

Vreme potrebno za dizajn i razvoj veb sajta zavisi od različitih faktora, kao što su složenost projekta, obim funkcionalnosti i dostupnost sadržaja. Uvek se trudimo da budemo efikasni i isporučimo kvalitetan proizvod u što kraćem roku. Nakon što procenimo vaše specifične zahteve, pružićemo vam tačnu procenu vremenskog okvira.

Da, pružamo podršku nakon završetka projekta.  Naš tim će biti tu da vam pomogne sa tehničkim pitanjima, održavanjem veb sajta i ažuriranjem sadržaja. Takođe, nudimo mogućnost dodatnih usluga održavanja i optimizacije kako bismo vam pomogli da održite vaš veb sajt u vrhunskom stanju. (u okviru mesečnog paketa je to uključeno)

Da, radimo sa klijentima iz celog sveta. Bez obzira na to gde se nalazite, naša agencija je otvorena za saradnju sa klijentima iz različitih zemalja. Naša globalna perspektiva i iskustvo omogućavaju nam da pružimo usluge visokog kvaliteta bez obzira na geografsku lokaciju. Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašem projektu.

Kontent marketing je izuzetno važan za izgradnju brenda, angažovanje publike i privlačenje novih potencijalnih klijenata. Kroz kvalitetan i relevantan sadržaj, možete pružiti vrednost svojoj ciljnoj publici, demonstrirati svoju stručnost i izgraditi poverenje. Kontent marketing takođe podržava SEO napore, poboljšava vidljivost vašeg brenda na internetu i može vam pomoći da se izdvojite od konkurencije.

Optimizacija za pretraživače (SEO) je ključna za poboljšanje vidljivosti vašeg veb sajta na pretraživačima poput Google-a. Kroz strategije SEO-a, možete privući više organskog saobraćaja, povećati broj posetilaca na vašem sajtu i poboljšati rangiranje u rezultatima pretrage. To znači da će vaša ciljna publika lakše pronaći vašu veb stranicu, što dovodi do povećanja potencijalnih kupaca i poboljšanja poslovnih rezultata.

Bezbednost veb sajta je od suštinske važnosti kako biste zaštitili svoje podatke i održali poverenje svojih korisnika. Naš tim stručnjaka za sekjuriti može izvršiti temeljnu procenu sigurnosti vašeg veb sajta i preporučiti odgovarajuće mere zaštite. Ovo može uključivati implementaciju SSL sertifikata, sigurnosne nadogradnje, redovna ažuriranja softvera i druge sigurnosne protokole kako biste zaštitili svoj veb sajt od potencijalnih pretnji.

 Da, pružamo obuku i savetovanje za upravljanje digitalnim marketingom. Naši stručnjaci će vam pružiti znanje, alate i strategije koje su potrebne za efikasno upravljanje digitalnim marketinškim kampanjama. Bez obzira da li želite da steknete osnovno razumevanje digitalnog marketinga ili da unapredite već postojeće veštine, naš tim će biti tu da vas podrži i pruži vam korisne smernice za postizanje uspeha u digitalnom svetu.

Kako bismo vam pružili najbolju moguću uslugu, molimo vas da nam pružite osnovne informacije o vašem poslovanju, ciljevima projekta i vašim očekivanjima. Takođe, korisno je da nam dostavite relevantne materijale kao što su logotip, sadržaj, slike ili bilo koje druge resurse koji mogu biti važni za projekat. To će nam pomoći da bolje razumemo vaše potrebe i pružimo vam personalizovana rešenja.

Da, moguće je implementirati dodatne funkcionalnosti na već postojećem veb sajtu. Naš stručni tim može proceniti trenutno stanje vašeg sajta i pružiti vam preporuke za poboljšanja ili dodavanje novih funkcionalnosti. Bilo da vam je potrebna integracija e-trgovine, rezervacioni sistem ili bilo koja druga funkcionalnost, mi vam možemo pomoći da unapredite vaš veb sajt prema vašim potrebama.

Plaćanje za naše usluge vrši se prema dogovoru i zavisi od obima projekta. Uobičajene metode plaćanja koje prihvatamo uključuju bankovne transfere i gotovinom. Detalje o plaćanju i uslovima možete dobiti prilikom dogovaranja saradnje sa našim timom. Naš cilj je da pružimo transparentne informacije o cenama i osiguramo da dobijete vrednost za uložena sredstva.

Tokom celog procesa projekta, pružamo redovnu komunikaciju i ažuriranja o napretku. Naš tim će vam pružiti pristup alatima i platformama koje koristimo za upravljanje projektima, što vam omogućava da pratite i dajete povratne informacije tokom svake faze razvoja. Otvorena komunikacija je ključna za postizanje uspešnih rezultata, i naš tim će biti tu da vam pruži podršku i odgovori na sva vaša pitanja tokom projekta.

Prilagođeni razvoj se odnosi na kreiranje softverskih rešenja ili aplikacija koje su prilagođene specifičnim potrebama i zahtevima klijenta. Naš tim programera može razviti jedinstvena rešenja koja će odgovarati vašim poslovnim ciljevima i procesima. Prilagođeni razvoj omogućava vam da imate kontrolu nad funkcionalnostima, izgledom i performansama vašeg softvera ili aplikacije.

Pružamo različite vrste IT konsultacija kako bismo vam pomogli da iskoristite pun potencijal tehnologije za vaše poslovanje. Naši stručnjaci mogu vam pružiti konsultacije u vezi sa digitalnom transformacijom, izborom pravih tehnoloških rešenja, optimizacijom IT infrastrukture, bezbednosti podataka i drugim IT oblastima. Naš cilj je da vam pružimo stručnost i strategije koje će vam pomoći da unapredite svoje poslovanje putem efikasne upotrebe tehnologije.

Digitalni razvoj je ključan za održavanje konkurentske prednosti u digitalnom dobu. Mi vam možemo pomoći da identifikujete prave digitalne strategije, alate i kanale za promociju i rast vašeg poslovanja. Kroz optimizaciju veb sajta, primenu digitalnog marketinga, implementaciju e-trgovine ili razvoj mobilnih aplikacija, možemo unaprediti vašu online prisutnost i omogućiti vam da dosegnete veću publiku.

 Brending i dizajn su ključni za izgradnju prepoznatljivog i privlačnog brenda. Naš tim stručnjaka može vam pomoći u razvoju vizuelnog identiteta, logotipa, dizajna veb sajta i drugih marketinških materijala. Kroz kreativne i funkcionalne dizajn koncepte, možemo vam pomoći da privučete pažnju svoje ciljne publike, ostavite snažan utisak i izgradite dugoročnu vrednost za vaše poslovanje.

Najčešća pitanja

Kontaktirajte nas

Tu smo samo za Vas